Napredak traži nastavak pobjedničke serije

Druga liga RS - Istok

Napredak traži nastavak pobjedničke serije

M. Jakovljević

Napredak iz Donjeg Šepka ima maksimalan učinak u prvih 9 kola.

Sa devet pobjeda u isto toliko utakmica Napredak je lider na tabeli Druge lige RS - Istok. 

U okviru 10. kola Napredak će dočekati posljednjeplasiranu Drinu HE iz Višegrada, a trener trenutnog lidera ističe da sve osim pobjede njegovog tima bi bilo ravno iznenađenju.

"Ne želimo nikog ponižavati, pa ni Drinu, ali imamo veliku priliku sa ostvarimo i 10. pobjedu za redom. Unaprijed dobijene utakmice su najopasnije i to sam rekao i svojim igračima. Ne smijemo sebi dozvoliti opuštanje ni u jednom trenutku. Moramo igrati krajnje ozbiljno i svakako da očekujem pobjedu", rekao je Miodrag Jevtić, trener ekipe iz  Donjeg Šepka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi