Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor

Vraća se u staro jato

Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor

S. Mlaćo
Ono što se već danima najavljivalo, upravo je dobilo zvaničnu potvrdu.

Ono što se već najavilo, upravo je dobilo zvaničnu potvrdu.

Bh. napadač Nardin Mulahusejnović se vratio u staro jato. Mulahusejnović je potpisao za FC Koper i očekuju ga novi izazovi.

Prvenstvo u Sloveniji dobro poznaje, bio je i prvi strijelac lige, a vraća se iz Rusije gdje je imao posljednji angažman. Prije toga je sezonu započeo u FK Sarajevo.

"Još jedno poznato lice vraća se u Koper. Dres Kopera će nositi napadač Nardin Mulahusejnović najmanje dvije naredne sezone. Najbolji strijelac naše lige u sezoni 2020/21 posljednji angažman imao je u ruskom Dinamo Makhachkala“, stoji u objavi FC Koper.

Na Bonifiko se vrača še en znan obraz. Koprski dres bo v najmanj dveh naslednjih sezonah nosil napadalec Nardin...

Posted by FC Koper on Friday, June 9, 2023
Oglasi

Osvajao je korpulentni napadač u Sloveniji titulu prvaka sa NK Maribor, ali i u BiH sa HŠK Zrinjski.

Nastupao je i za Muru, NK GOŠK, NK  Bratstvo...

Zanimljivo da je po odlasku sa Koševa bio povezivan i sa FK Željezničar. Nastupao je već ranije za omladinske selekcije kluba sa Grbavice, no nije bilo realno da ponovo dođe na Grbavicu, što tada i potvrdio za SportSport.ba.

"Ne znam ko objavljuje tu informaciju. Trenutno se odmaram nakon burne polusezone. U znak zahvalnosti navijačima i ljudima iz FK Sarajevo, ne bih prihvatio nikakvu ponudu FK Željezničar", rekao je tada korpulentni napadač.

Treba istaći da je Mulahusejnović bio i mladi reprezentativac naše zemlje, upisao je devet nastupa i postigao jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

San mu je svakako bio dres 'A' selekcije, no teško da će mu se i ostvariti. Karijera nije išla po planu, ali svakako sada ima priliku da ponovo zablista, jer slovensku ligu itekako dobro poznaje.

Koper je proteklu sezonu završio na šestom mjestu. Prvak je bila Olimpija iz Ljubljane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi