Nardin Mulahusejnović više nije igrač FK Sarajevo

Sporazumni raskid ugovora

Nardin Mulahusejnović više nije igrač FK Sarajevo · Zvanično

E. Čaušević

Čelnici FK Sarajevo su odmah nakon završetka prvog dijela sezone odlučili napraviti promjene što se tiče igračkog kadra i zahvaliti se na saradnji pojedinim igračima, a danas je s Koševa potvrđeno da Nardin Mulahusejnović više nije igrač tog kluba.

U bordo taboru ne mogu biti zadovoljni prvim dijelom sezone koji je bio dosta turbulentan što se nije očekivalo kada je počela nova sezona Premijer lige.

Sarajevo je porazom u Trebinju protiv Leotara završilo prvi dio sezone Premijer lige kojim sigurno ne mogu biti zadovoljni, a čelnici kluba odmah su odlučili da naprave promjene u igračkom kadru.

Čini se da je prvi cilj čelnika Sarajeva da se zahvale na saradnji igračima koji nisu opravdali očekivanja, a prvi koji je napustio klub je Vlatko Drobarov.

Drobarov i Sarajevo jučer su postigli sporazumni raskid saradnje i jasno je da on neće biti jedini koji je završio svoju avanturu u Sarajevo.

Naime, s Koševa su danas saopštili da su postigli sporazumni raskid saradnje i s Mulahusejnovićem koji više nije član ovog kluba.

Oglasi

"FK Sarajevo i Nardin Mulahusejnović sporazumno su raskinuli ugovor koji je važio do 31. maja 2024. godine. Nakon završetka prvog dijela sezone igrač se obratio sa zahtjevom za raskid saradnje, a isti je prihvaćen od strane kluba.

Mulahusejnović je u FK Sarajevo stigao ovog ljeta nakon što je prethodne četiri sezone igrao u Sloveniji nastupavši za Maribor, Koper i Muru. Za bordo tim je debitovao u gostujućoj pobjedi protiv Borca upisavši asistenciju, a ukupno je u dresu FK Sarajevo odigrao 17 utakmica i postigao 3 pogotka uz 2 asistencije.

Nardinu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!", saopštili su danas iz bordo kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da će s Koševa biti još odlazaka pred početak priprema za drugi dio sezone, te će biti zanimljivo kome će se bordo klub još zahvaliti na saradnji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Najlošiji napadač u poslijeratnoj historiji kluba.
10 0
pjanke.sa
I ovo je dobra vijest. Uzasno odigrao.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi