Nastavio gdje je stao: Đurić pogodio i za Cesenu

Dobra partija bh. reprezentativca

Nastavio gdje je stao: Đurić pogodio i za Cesenu

Teme:

Bh. reprezentativac Milan Đurić postigao je večeras gol u visokoj pobjedi Cesene. 

Cesena je u okviru osmog kola italijanske Serie B ugostila na domaćem terenu Speziju i na kraju slavila rezultatom 5:1, a prvi su do vodstva stigli gosti u devetoj minuti.

Radost izabranicima Nenada Bjelice donio je Postigo, da bi potom u 45. minuti Garritano vratio utakmicu u rezultatski egal. Isti igrač je u petoj minuti nastavka povisio prednost Spezije, da bi u 61. minuti na 3:1 povisio Sensi s bijele tačke.

Na isti način gol je u 74. minuti postigao i napadač bh. reprezentacije Milan Đurić, a konačan rezultat četiri minute prije kraja utakmice postavio je Kone.

Vrijedi istaći da je ovo Milanu Đuriću bio ujedno prvi gol u novoj sezoni Serie B, kao i to da je bivši bh. reprezentativac Zoran Kvržić nastupio od prve minute za Speziju. 

Serie B, 8. kolo:

Cesena - Spezia 5:1 (Garritano 45', 50', Sensi 61', Đurić 74', Kone 66' / Postigo 9')

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije