Trijumf Cesene, Đuriću 75 minuta

U derbiju Cesena bolja od Livorna

Trijumf Cesene, Đuriću 75 minuta

Adnan Beganović
Teme:

U derbiju 6. kola Serije A Cesena našeg Milana Đurića je na domaćem terenu s minimalnih 1:0 savladala Livorno.

Fudbaleri Cesena i četvrti put uzastopno su ostali neporaženi u Seriji B. Nakon pobjeda nad Ascolijem i Modenom, te remija u duelu sa Perugom, Cesena je savladala Livorno.

Jedini pogodak na susretu postigao je Sensi u 63. minuti iz jedanaesterca, a naš Đurić igrao je do 75. minute.

Vodeći Cagliari je pretrpio poraz na gostovanju kod Pescare (1:0), a jedini pogodak na susretu postigao je Lampadula u 52. minuti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U derbiju začelja Ternana je golovima Fallettija i Ceravola rezultatom 2:0 savladala Novaru, dok su Lanciano i Spezija odigrali susret bez golova.

Brescia i Modena su podijelili bodove (2:2), Ascoli je na gostovanju sa ubjedljivih 4:0 savladao Como, Bari je takođe upisao gostujuću pobjedu i to u duelu sa Latinom (2:1), dok je Entella s minimalnih 1:0 savladala Pro Vercelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije