Nastavlja se rat Brescije i Balotellija

Jučer normalno trenirao

Nastavlja se rat Brescije i Balotellija

E. Čaušević

Brescia je nedavno potvrdila da će raskinuti ugovor s Mariom Balotellijem zbog kršenja klupske discipline, ali to se još uvijek zvanično nije desilo.

Balotelli se nedavno nije pojavljivao na treninzima ovog kluba, te nije nikoga obavijestio o tome. U klubu su bili itekako bijesni zbog toga i poručili su da će sigurno raskinuti saradnju s Balotellijem.

Super Mario se prije nekoliko dana pojavio u trening centru Brescije kao da ništa nije bilo, ali mu ulaz nije bio dopušten i on se morao vratiti kući. Ipak, Balotelli ne odustaje od toga da trenira s ekipom.

Italijanski napadač je poručio da je još uvijek igrač Brescije i da će se boriti do kraja za svoja prava. On je jučer došao na trening i sve je bilo kao da se ništa nije desilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na Instagramu je objavio fotografiju iz svlačionice Brescije i pokazao je svima da se ponovo vratio na trening. Šta će biti s Balotellijem i da li će više nastupati u dresu ovog kluba vrlo brzo ćemo saznati jer se naredne sedmice nastavlja Serija A.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi