Natpis na Džekinoj majici šalje snažnu poruku

Podrška nesretnom Seanu

Natpis na Džekinoj majici šalje snažnu poruku

Roma će večeras pokušati napraviti novu veliku senzaciju i eliminisati Liverpool, a pripreme za spektakl na Olimpicu se polako privode kraju.

Fudbaleri rimskog kluba su odradili posljednji trening pred večerašnju utakmicu, a zanimljivo je da su se Džeko i ostali fudbaleri Rome na terenu pojavili u majicama sa natpisom: "Forza Sean".

Poruka je upućena sredovječnom navijaču Liverpoola Seanu Coxu, kojeg su Romini huligani napali uoči početka prošlosedmične utakmice na Anfieldu. Sean (53) je zadobio i povrede nožem, a trenutno se nalazi u komi i ljekari mu se bore za život.

Tenzije su visoke i uoči večerašnjeg duela u Rimu, koji je proglašen susretom visokog rizika. Na ulicama grada će biti raspoređeno 2000 policajaca, a očekuje se 3500 navijača engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi