Navijač Chelseaja dobacivao Hazardu da potpiše novi ugovor, a on mu urnebesno odgovorio

Da li ostaje?

Navijač Chelseaja dobacivao Hazardu da potpiše novi ugovor, a on mu urnebesno odgovorio

E. Čaušević

Eden Hazard je i ove sezone pokazao da je najbolji igrač Chelseaja jer je pokupio sve moguće nagrade.

Belgijanac je osvojio tri nagrade za ovu sezonu, a pripali su mu trofeji za najboljeg igrača Chelseaja ove sezone, za najbolji gol i najbolji igrač po izboru ostalih fudbalera.

Kada je otišao na pozornicu da uzme sve nagrade desio se urnebesan trenutak. Jedan od navijača Chelseaja dobacio mu je da potpiše novi ugovor, a Eden je nasmijao sve odgovorom "Gdje je olovka?".

Poznato je da se već dugo špekuliše da će Hazard na kraju sezone napustiti Chelsea, te da će karijeru nastaviti u dresu Real Madrida. Belgijanac ima ugovor još godinu dana, ali je odbio mogućnost da isti produži.

Rastanak sve bliži: Hazard dogovorio lične uslove sa Realom, ostalo još da se klubovi dogovore

On je navodno već dogovorio lične uslove sa timom iz Madrida, a pregovori su trajali dosta dugo.

Hazard ima još 12 mjeseci ugovora sa Chelseajom, ali velika mu je želja da pređe u Real, te se čini da će je uskoro i ostvariti. Iako ga Chelsea želi napraviti najplaćenijim igračem u historiji Engleske Premier lige, on je odlučio da spakuje kofere i da ide.

Engleski mediji javljaju da pregovori nisu bili nimalo lagani, ali da je na kraju na obostrano zadovoljstvo sve dogovoreno između Reala i Hazarda.

Chelsea je postavio cijenu za Belgijanca, a ona iznosi 100 miliona eura, ali to neće predstavljati nikakav problem za Špance.

Razlog više je taj što je Zidane dobio obećanje od Pereza da će mu dovesti sva pojačanja koja bude htio kada se vraćao na klubu Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zamjena za Hazarda mogao bi biti jedino Christian Pulišić obzirom da je na posudbi u Dortmundu, a i zbog toga što Chelsea nema pravo dovoditi igrače zbog zabrane.

Ostaje da vidimo da li će Hazardu zaista utakmica protiv Arsenala bti posljednja u dresu Chelseaja, te da li će otići sa peharom ili bez njega.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Fakat su ovi navijaci divni, pa u italiji bi mu psovali sve po spisku, a i u ostalim drzavama :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi