Navijače Juventusa uhvatila panika: Pjanić uzburkao strasti, pa "stao na loptu"

Šta će biti s bh. reprezentativcem?

Navijače Juventusa uhvatila panika: Pjanić uzburkao strasti, pa "stao na loptu"

Admin Čaušević

Još jedna sezona Serije A je okončana, Miralem Pjanić je s Juventusom stigao do svog trećeg uzastopnog Scudetta. 

Posljednjih sedmica se uveliko špekuliše o Pjanićevom odlasku iz Juventusa, italijanski mediji su puni naslova kako će sve zavisiti od toga ko će biti novi trener Stare dame.

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka je želja najbogatijih evropskih klubova, prije svih Real Madrida i PSG-a, ali mu i u Juventusu ništa ne fali.

Pjanić nije igrao u posljednjem meču sezone protiv Sampdorije, a nekoliko sati nakon susreta na Ligi Ferrarisu objavom na Instagramu uzburkao je strasti među pristalicama Stare dame.

Bh. reprezentativac se zahvalio Juventusu te poručio da ga sada čekaju mečevi s reprezentacijom. Njegovu zahvalnicu za odličnu sezonu navijači Bianonera su shvatili kao mogući odlazak.

"Hvala Juventusu za ovu lijepu sezonu. Sada slijede dvije utakmice s reprezentacijom, onda malo odmora pred početak sljedeće sezone kao i uvijek s istim ciljevima. Osvojiti sve", poručio je Pjanić.

"Zbog ove poruke mi loše misli prolaze kroz glavu, trebamo li se brinuti", bio jedan od komentara navijača Stare dame, na šta je Pjanić odgovorio sa:

"Ovo je bila zahvalnica svima vama na podršci".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li je Pjanić tim komentarom praktično najavio i ostanak u Juventusu saznat ćemo u narednim sedmicama.

Ovaj 28-godišnjak ima čvrst ugovor do 2023. godine. Fali Ramadani na stolu ima nekoliko ponuda, a Juventus ga ne želi prodati za manje od 80 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi