Navijači Barce oduševljeni: De Jong okrenuo Kroosa kao malo dijete

Strašan igrač

Navijači Barce oduševljeni: De Jong okrenuo Kroosa kao malo dijete

Endin Čaušević

Reprezentacija Holandije sinoć je poražena na svom terenu u velikom derbiju od Njemačke sa 3:2.

U sjajnoj utakmici u Amsterdamu Njemačka je imala prednost od 2:0, ali su se Holanđani uspjeli vratiti i poravnati na 2:2. Ipak, u 90. minuti gostujuća reprezentacija dolazi do velike pobjede i tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Holandija djeluje zaista moćno sa podmlađenom ekipom, a mnoge je sinoć oduševio Frenkie de Jong koji će od ljeta za 75 miliona eura biti igrač Barcelone.

De Jong je u finišu utakmice imao jedan fantastičan potez kada je "okrenuo" iskusnog Tonija Kroosa koji nije znao gdje se nalazi. Očito je već pokazao Kroosu šta ga očekuje naredne sezone na mečevima Barcelone i Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

aaaa1111
dobro ga je okrenuo pa su izgubili utakmicu. Kad rijesi utakmicu onda ga pohvalite i pisite
5 1
Śmeker007
Jest ga okrenuo kao odegaard Busquetsa, al pisete gluposti majko mila..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi