Navijači bez dileme: Miralem Pjanić je bolji izvođač slobodnjaka od Ronalda!
Miralem Pjanić je većinu golova u profesionalnoj karijeri postigao iz slobodnjaka. Radi to na zaista čudesan način (Foto: T. Hebib)

Twitter komentari to jasno pokazuju

Navijači bez dileme: Miralem Pjanić je bolji izvođač slobodnjaka od Ronalda!

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić je u utakmici protiv selekcije Grčke postigao prekrasan gol iz slobodnog udarca.

Tako je veznjak Juventusa još jednom dokazao je da među najboljim izvođačima slobodnih udaraca na svijetu i mnogi navijači Stare dame tvrde da bi on trebao imati prednost ispred Ronalda kada je izvođenje slobodnjaka u pitanju.

Nedavno je Pjanić u razgovoru za Juventus TV otkrio da se mnogo toga promijenilo dolaskom Cristiana.

"Cristiano je sada tu. Proteklih sezona slobodnjake smo šutirali ja ili Dybala. Sada ih većinom izvodi Ronaldo. Smatram ga izuzetnim izvođačem slobodnjaka", rekao je Pjanić.

Ipak, navijači Juventusa, ali i mnogi drugi ljubitelji fudbala smatraju da je Pjanić jednostavno bolji od Ronalda u ovom segmentu igre.

Nakon gola protiv Grčke na Twitteru se desila prava "eksplozija" komentara u kojima mnogi traže da Pjanić bude glavni za slobodnjake u Juventusu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi