Navijači ga već vide u nebeskoplavom dresu: Lazio se ponovo pojačava iz Liverpoola!

Španac vrlo blizu Olimpica

Navijači ga već vide u nebeskoplavom dresu: Lazio se ponovo pojačava iz Liverpoola!

Kada je Lucas Leiva "odsvirao svoje" u Liverpoolu, Lazio je spremno čekao i angažovao iskusnog veznjaka, a sada bi se rimski klub ponovo trebao pojačati iz redova Redsa.

Alberto Moreno je odavno pao u drugi plan kod Jurgena Kloppa i jasno je da neće produžiti saradnju sa Liverpoolom nakon što na ljeto istekne njegov ugovor sa engleskim velikanom.

Neće Moreno dugo biti bez angažmana, a navodno će Lazio ponovo dobiti besplatno pojačanje iz Liverpoola.

Špekuliše se da je Lazio jako blizu potpisivanja predugovora sa Morenom, dok neki mediji idu toliko daleko da tvrde da je isti već potpisan.

Ukoliko su ovakve špekulacije tačne, 26-godišnji lijevi bek će od ljeta braniti boje Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik Claudio Lotito i sportski direktor Lazija Igli Tare već neko vrijeme žele dovesti Morena na Olimpico, a navodno je nagovaranju Španca da dođe u Rim ključnu ulogu odigrao Lucas Leiva.

Alberto Moreno je karijeru počeo u Sevilli iz koje je 2014. godine stigao u Liverpool za nešto više od 16 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije