Navijači Juventusa ne mogu oprostiti Sarriju potez iz 2018. godine

Pokazao im srednji prst

Navijači Juventusa ne mogu oprostiti Sarriju potez iz 2018. godine

Endin Čaušević

Juventus je jučer zvanično potvrdio da je Maurizio Sarri novi trener ovog kluba.

Sarri je sa Starom damom potpisao trogodišnji ugovor, a u klub je stigao nakon sezone u Chelseaju. Italijanski stručnjak je imao namjeru da ostane u londonskom klubu do kraja ugovora, ali kada je Juve pokazao interes nije mogao da odoli.

Juventus i Sarri su veoma brzo dogovorili uslove saradnje, a jučer je sve zvanično potvrđeno. Međutim, dolazak Sarrija nije baš oduševio navijače Juventusa.

Naime, navijači Juventusa odmah su počeli dijeliti video koji je nastao 2018. godine dok je Sarri vodio Napoli. Pred utakmicu protiv Juventusa dok je autobus Napolija dolazi na Allianz Arenu prošao je kroz grupu Juventusovih navijača, a Sarri im je pokazao srednji prst.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj video jučer je odmah postao hit na društvenim mrežama, a mnogi navijači Stare dame poručili su da ne mogu Sarriju oprostiti ovaj potez i pozvali su ostale da ga dočekaju zvižducima na prvom Juventusovom meču na domaćem stadionu naredne sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Sarri je Sranje
1 0
Mungos
Bojan Pavlovic likes this!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi