Navijači Liverpoola traže kaznu UEFA-e za Messija, ali ih je "srušio" snimak tog prekršaja

Fabinho je očito znao da je on kriv

Navijači Liverpoola traže kaznu UEFA-e za Messija, ali ih je "srušio" snimak tog prekršaja

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone prije nekoliko dana na svom terenu pobijedili su Liverpool sa 3:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Katalonski klub je na krilima Lionela Messija stekao veliku prednost pred revanš koji se u utorak igra na Anfieldu. Argentinac je odigrao još jedan fantastičan meč u kojem je postigao dva gola.

Posebno impresivan bio je drugi Messijev gol iz slobodnjaka desetak minuta prije kraja. No, zbog toga se digla velika prašina, a čak su navijači Liverpoola pokrenuli peticiju da UEFA kazni jednog od najboljih igrača svijeta.

Naime, kod prekršaja za Barcelonu u duelu su bili Messi i Fabinho, a navijači Redsa smatraju da sudija nije smiio svirati faul za domaći tim, već za njihovu ekipu.

Fabinho je ušao u Messijevu putanju i oborio ga, no navijači Redsa smatraju da je Argentinac namjerno udario rukom u glavu Brazilca, te da je za to zaslužio crveni karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, njihova teorija je brzo "pala u vodu", a u prilog im ne ide ni video tog prekršaja. Fabinho je dobio žuti karton, te je prišao odmah Messiju kako bi mu se izvinio za faul.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Penal je trebao biti kad je Mane srusen sledja...
0 6
ArminA
Mislim da bi drugi igrac dobio direktan crveni ili bi se u najmanju ruku pregledao VAR .Mada se i Fabinho neiskusno ponio,neki drugi bi se valjao do sutra,recimo Suarez bi se bacio k‘o kad bi ga fap razvalio...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti