Navijači polako pristižu u Zenicu kako bi bodrili Zmajeve

Malo više od tri sata do početka utakmice

Navijači polako pristižu u Zenicu kako bi bodrili Zmajeve

E. Oštraković, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras započinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a prvi protivnik Zmajevima je reprezentacija Islanda.

Iako smo navikli da u Zenici nekoliko sati pred utakmicu bude velika gužva, ovog puta to nije slučaj.

Naime, navijači naše reprezentacije se polako skupljaju, ali još uvijek je to daleko od onoga što se očekuje na večerašnjoj utakmici.

Vrlo vjerovatno je da je okupljanje malo pomjerio i iftar, te bi navijači koji poste mogli doći nešto kasnije, kada završe svoje obaveze.

Sigurno je da se i fudbaleri nadaju da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, te da će imati veliku podršku večeras.

A podrška će večeras itekako biti potrebna jer svi u našoj reprezentaciji žele sa pobjedom početi ove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Oglasi

Kada je riječ o večerašnjoj utakmici, treba dodati i to da je tokom današnjeg dana glavna tema izostanak Miroslava Stevanovića sa spiska za večerašnju utakmicu.

Selektor Faruk Hadžibegić je odlučio da na tribine pošalje Miroslava Stevanovića, momka koji je jedan od najstandardnijih reprezentativaca posljednjih nekoliko godina.

Fudbalera Servettea mnogi su vidjeli i u startnoj postavi protiv Islanda na toj poziciji desnog krila, a tek sada se postavlja pitanje šta planira selektor u večerašnjoj utakmici.

Stevanovićevu dvadesetku večeras će nositi Jasmin Mešanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bilo kako bilo, selektora i njegove odluke treba maksimalno podržati i pokazati im vjeru u njih pred početak kvalifikacija, uz želju da se večeras svi zajedno radujemo pobjedi.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Island igra se na Bilinom polju s početkom od 20:45 sati.

Top Komentari

papagaj
Recite mi šta gledati, sinoc je ušao u sobu Stevanovica i bez razloga mu rwkao da ide na tribine fuj fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi