Navijači Rome nakon treninga vrijeđali svoje ljubimce, na meti i Edin Džeko
Roma je doživjela težak poraz, a u nedjelju je očekuje derbi protiv Milana.

Zanimljivo je jučer bilo ispred Treninga kampa Vučice

Navijači Rome nakon treninga vrijeđali svoje ljubimce, na meti i Edin Džeko

Samir Mlaćo

Težak poraz u srijedu od Fiorentine od čak 7:1 mnogo je zabolio navijače Rome.

Vučica igra katastrofalno, pa su navijači razočarani, a jučer se velika grupa njih pojavila ispred Trening centra gdje su uputili brojne uvrede na račun nogometaša i stručnog štaba koji su nakon treninga krenuli svojim kućama.

I bh. reprezentativac Edin Džeko nije bio povlašten, čak naprotiv. Džeko je u igru ušao u 46. minuti, a već u 72. morao je u svlačionicu zbog crvenog kartona.

"Dobar posao. Pet minuta i izašao si", bile su ironične riječi navijača, prenosi Romanews.

Pojedini nogometaši se od straha nisu željeli ni zaustaviti pred navijačima, a Patrich Shick je na ipak nakratko zastao i fanovima poručio: "Oprostite".

Romu već u nedjelju očekuje derbi protiv Milana u okviru Serie A, te će to sigurno biti veliki ispit za Džeku i društvu.

Milan zadnja šansa za Di Franceska

Mnogi su smatrali da će Di Francesco nakon Fiorentine gotovo sigurno dobiti otkaz, ali čelnici Rome su mu odlučili pružiti još jednu priliku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, isti izvori prenose kako će mu odlučujući susret biti onaj protiv Milana koji se igra u nedjelju u okviru Serije A. Ukoliko Roma taj meč izgubi, Di Francesco postaje bivši.

Italijanski mediji prenose kako je za sada glavni kandidat da ga zamijeni nekadašnji trener Fiorentine Paulo Sousa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti