Navijači u Južnoj Americi su priča za sebe, a to se posebno odnosi na ženski dio publike

I ovaj put u centru pažnje fotoreportera i kamermana

Navijači u Južnoj Americi su priča za sebe, a to se posebno odnosi na ženski dio publike

E. Čaušević

Novo izdanje najstarijeg reprezentativnog takmičenja na svijetu Copa America počelo je u petak.

Copa America se ovaj put igra u Brazilu i već u prvih nekoliko utakmica vidjeli smo zbog čega je fudbal više od igre u Južnoj Americi. Naravno, najveći štimung daju navijači na tribinama koji se danima spremaju za utakmice.

Što se tiče muškog dijela tu su uvijek spremni posebni kostimi za utakmice i pokušava se što više dokazati ljubav prema svojoj reprezentaciji.

No, i ove godine u centru pažnje nalaze se zanosne navijačice južnoameričkih reprezentacija koje znaju kako da priviku pažnju fotoreportera i kamermana na stadionu.

I ovaj put istaklo se nekoliko nevjerovatnih ljepotica koje su ukrale svu pažnju na tribinama. U fotogaleriji možete pogledati najzanimljivije fotografije dosadašnjeg izdanja Copa Americe kada su u pitanju navijači.

Top Komentari

konjnakvadrat
Jao Peruuuu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi