Navijači u nevjerici: "Da je Morata pucao u Tupaca 15 puta, on bi i danas bio živ"

Španac se ponovo obrukao

Navijači u nevjerici: "Da je Morata pucao u Tupaca 15 puta, on bi i danas bio živ"

Chelsea je u 31. kolu Premier lige upisao gostujuću pobjedu rezultatom 1:2 nad Burnleyjem.

Poveli su Plavci nakon autogola Longa u 20. minuti, da bi Barnes izjednačio u 64. Ipak, Moses je u 69. donio pobjedu Chelseaju.

Moses je tako "spasio" Moratu koji je svojim promašajem iz 56. minute pri vodstvu 1:0 za Chelsea ponovo izazvao revolt navijača svog kluba.

Morata je izašao sam pred golmana Burnleyja u kontri Chelseaja, ali je šutirao pored gola kada su već svi navijači Plavaca pomislili da je njihova ekipa potvrdila pobjedu.

Nije ovo bio prvi put da je Morata promašio ono što je "već viđeno u golu", pa navijači Plavaca sve više gube strpljenje kada je u pitanju španski napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da je Morata pucao u Tupaca 15 puta, on bi danas imao 47 godina"; "Morata je najgori napadač u Top 6 klubovim. Gori i od Welbecka"; "Moratin promašaj nam se obio o glavu. Očekivano", bili su samo neki od komentara navijača Chelseaja na društvenim mrežama nakon promašaja Španca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi