Navijači u Veroni već se opraštaju od Serije A

Chievo sve bliže Seriji B

Navijači u Veroni već se opraštaju od Serije A

E. Škorić
Teme:

Chievo je s 3:0 deklasiran u Veroni od Cagliarija u meču 29. kola italijanske Serije A.

Matematički je još moguće da se Chievo spasi, no to bi već bilo ravno naučnoj fantastici. Leteći magarci su zakovani za dno sa samo 11 bodova i klubovi iz opasne zone imaju čak 14 bodova više i utakmicu manje.

Dakle, navijači Chieva već se navikavaju na Seriju B, jer će prvi rang italijanskog fudbala ipak postati samo prošlost do neke naredne sezone.

Chievo je u 29 mečeva upisao samo jednu pobjedu, a uz 11 remija ima i 17 poraza. Posljednji je upisao večeras na svom terenu od Cagliarija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gosti sa Sardinije su pogocima Pisacanea, Joaa Pedra i Ionite već u prvom dijelu riješili pitanje pobjednika, a u nastavku su igrali s igračem više jer je kod Chieva u 52. isključen Depaoli.

Top Komentari

Alkma
UZ SVE PORNO SAJTOVE KOJI DANAS POSTOJE OVAJ SPORTSKI SAJT RADI NA PROMOCI PROSTITUTKI,NEMORALA,KLADIONICA SVE JE MANJE SPORTSKIH NOVOSTI SVE VISE PROSTITUTKI OBZIROM DA NISAM BUDALA DA TE DA VIDIM CIME SE OVAJ SAJT IZ DANA U DAN POCINJE BAVITI ZELIM POZDRAVITI SVE RADNIKE KOJE RADE NA UREDZENJU OVE STRANICE I POZELJETI IM DA UBUDUCE STAVE SLIKE SVOJIH MAJKI SESTARA I OSTALE BLIZNJE RODBINE OD MENE TO ZA VAS A JA SE LIJEPO ODJAVLJUJEM I NE PRATIM VAS VISE POZZ.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi