Navijači West Hama u očaju što Džeko ne dolazi: "Htio sam na dres isprinatati Džeklan"

Ostaje u Italiji

Navijači West Hama u očaju što Džeko ne dolazi: "Htio sam na dres isprinatati Džeklan"

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da Edin Džeko nema namjeru na kraju sezone da se vrati u engleski Premiership i potpiše za West Ham.

Džeko se već nekoliko sedmica povezuje s prelaskom u londonski klub jer Roma ima namjeru da ga proda na kraju ove sezone. Iako mu West Ham nudi duplo veću platu očito je da bh. napadač ne želi da se vrati u Englesku, te će najvjerovatnije ostati u Seriji A.

Prema pisanju medija na Apeninima Džeko je odlučio da karijeru nastavi u dresu Intera, a navodno bi klubovi veoma brzo trebali dogovoriti detalje ovog transfera.

Ove vijesti su itekako razočarali navijače West Hama koji su se nadali da će 33-godišnji napadač pojačati njihov klub. Oni vjeruju da bi Džeko konačno bio napadač koji svojim kvalitetom može pomoći ovoj ekipi jer nisu previše zadovoljni igrača Chicharita i Andyja Carrolla.

Međutim, čini se da Džeko nema baš želju da se vrati u Englesku jer je jasno da igračima u njegovim godinama više odgovara tempo igre kakav je u Seriji A.

Navijači West Hama tuguju na društvenim mrežama što Džeko neće doći, a jedan od njih čak je otkrio da je imao namjeru da na dresu isprinta ime "Džeklan" što je spoj njegovog i Edinovog prezimena. Ipak, čini se da se ta želja neće ostvariti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi