Navijačima Sarajeva 500 ulaznica po cijeni od 10 eura

Bordo tim će i u Poznanu imati veliku podršku

Navijačima Sarajeva 500 ulaznica po cijeni od 10 eura

Adnan Beganović

Fudbalski klub Sarajevo će u srijedu u Poznanu protiv domaćeg Lecha odigrati revanš susret 2. pretkola Lige prvaka, a bordo fudbaleri će i u Poljskoj imati veliku podršku s tribina.

Iako su u prvom susretu odigranom na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu pretrpjeli poraz (0:2) i tako se gotovo oprostili od Evrope, bordo momci neće biti bez podrške u Poznanu.

Navijači Sarajeva spremaju se gostovanju u Poljskoj, a iz bh. kluba su od čelnika Lecha zatražili 500 ulaznica, što je za SportSport.ba potvrdio i generalni direktor Sarajeva, Dino Selimović.

"Od domaćina smo zatražili 500 ulaznica, a očekujemo 300 do 400 naših navijača u Poznanu. Domaćin nas je informisao da prema zakonima i propisima u Poljskoj, uz svaku kartu moramo priložiti ime, prezime i broj pasoša svakog od naših navijača", istakao je Selimović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači bordo tima ulaznice za susret Lecha i Sarajeva po cijeni 10 eura moći će kupiti u Poznanu.

"Ulaznice ćemo prodavati u Poznanu, a sve detalje i instrukcije o tome objavit ćemo na našoj zvaničnoj stranici. Zamolio bih sve naše navijače da nam blagovremeno jave sve detalje o svom putovanju u Poznan, kako bismo preuzeli sve aktivnosti da bezbjedno doputuju, odgledaju utakmicu i vrate se u Bosnu i Hercegovinu. Sa nama će u Poznan putovati oficir za bezbjednost agencije Securitas, kao i predstavnici MUP-a Kantona Sarajevo kako bi sve proteklo u najboljem redu. Mi iz kluba našim navijačima i simpatizerima stojimo na raspolaganju", zaključio je Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.