Navijačima Zvezde je bolje da ne gledaju kvote za meč protiv Tottenhama

Nadaju se čudu na Marakani

Navijačima Zvezde je bolje da ne gledaju kvote za meč protiv Tottenhama

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju na svom terenu protiv Tottenhama meč 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Zvezda nakon tri kola ima tri osvojena boda, a u prošlom kolu prvak Srbije doživio je težak poraz u Londonu od Tottenhama koji ih je pobijedio sa 5:0.

Jasno je da se beogradski klub želi večeras osvetiti Tottenhamu za težak poraz, ali će im to biti jako teško da urade. No, navijači Zvezde sigurno imaju optimizma pogotovo nakon prošle sezone kada je na Marakani pao Liverpool.

Zvezda bi se u slučaju pobjede vratila na drugo mjesto ispred Tottenhama što bi sigurno bio fantastičan poduhvat. No, treba biti pošten i reći da je londonski klub veliki favorit i da bi sve osim pobjede ovog tima bilo veliko iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijačima Zvezde je najbolje da ne prate danas i sutra ponude na kladionicama jer rijetko ko vjeruje u novo čudo. Mnogi su iznenađeni što je kvota na pobjedu Zvezde toliko velika iako igraju pred svojim navijačima koji će sigurno napraviti spektakularnu atmosferu.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji meč i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi