Ne pomaže ni Seedorf: Betis slavio u La Coruni

Moron ponovo junak Betisa

Ne pomaže ni Seedorf: Betis slavio u La Coruni

Endin Čaušević

Fudbaleri Betisa večeras su na gostovanju savladali Deportivo La Corunu sa 1:0 u okviru posljednjeg meča 23. kola španske La Lige.

Betis je nakon pobjede u prošlom kolu protiv Villarreala nastavio sa dobrom formom i večeras je s tri boda napustio La Corunu. Ovaj poraz za Deportivo je još jedan udarac i jasno je da će se ovaj klub do kraja sezone grčevito boriti za opstanak.

Odlučujući trenutak u večerašnjoj utakmici desio se u 54. minuti kada je Junior upisao asistenciju, a mrežu Deportiva zatresao je Moron za ispostavit će se konačnih 0:1. Moronu je ovo drugi meč u dresu novog kluba i već treći gol.

Deportivo, kojeg s klupe predvodi Clarence Seedorf, je pokušao do kraja utakmice da dođe barem do jednog boda i izbjegne poraz, ali rezultat se nije mijenjao. Betis je sada na osmom mjestu sa 33 boda, dok je Deportivo predzadnji sa 17 bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 23. kolo:

Deportivo - Betis 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi