Ne priliči jednom reprezentativcu: Nogometaš mastrubirao na ulici, prijeti mu zatvor
On je zajedno s prijateljom u vidno alkoholiziranom stanju mastrubirao tokom jednog noćnog izlaska

Gavin White pod istragom policije

Ne priliči jednom reprezentativcu: Nogometaš mastrubirao na ulici, prijeti mu zatvor

E. Škorić

Gavin White je 22-godišnji nogometni reprezentativac Sjeverne Irske koji je postao dio policijske istrage nakon što je snimljen kako u alkoholiziranom stanju mastrubira na ulici.

White je tokom jednog noćnog izlaska odlučio na ulici da mastrubira, a s njim u društvu bio je i njegov prijatelj koji se također zabavljao na isti način, te će obojica biti pod istragom.

Prijeti im šestomjesečna kazna zatvora, kao i 5.000 funti kazne, a u engleskom trećeligašu Oxford Unitedu šokirani su prizorom koji su vidjeli.

"Gavin je miran i pošten mladić. Ovo ponašanje mi je nespojivo s njegovim karakterom. Sasvim je jasno kako je previše popio, ali to nije nikakvo opravdanje. Njegovo ponašanje je pogrešno i klub će reagirati", kazao je trener Oxford Uniteda Karl Robinson dodavši:

"Gavin je shrvan zbog svega. On je divan mladić i nadam se kako će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Selektor Sjeverne Irske Michael O'Neill također je šokiran, rekavši da ovakve stvari ne priliče jednom reprezentativcu.

Top Komentari

Mele
Njemu je to JK pretresala...
0 0
hdhdui
Ovaj zajebo vranjesa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi