"Ne znam kako sam završio u svlačionici s Riberyjem"

Francuz je dugo godina bio među najboljim

"Ne znam kako sam završio u svlačionici s Riberyjem"

A. Čaušević

Franck Ribery je ljetos poslije više od desetljeća igranja u Bayernu napustio slavni njemački klub. 

Ribery je odlučio da svoju karijeru nastavi u Italiji nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor s Fiorentinom. Krenuo je odlično, a onda je stigla teška povreda koljena.

Iskusni Francuz je dugo godina bio među najboljim krilima svijeta, posebice je to bio slučaj 2013. godine kada je s Bayernom osvojio trostruku krunu.

Od ove sezone za Firentinu nastupa i veznjak Alfred Duncan koji je u razgovoru putem Instagrama kazao kako još ne može da vjeruje da dijeli svlačionicu sa legendarnim reprezentativcem Francuske.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ribery je šampion...Još ne znam kako sam završio u istoj svlačionici kao on. Njegov povratak će biti od velikog značaja za ekipu", kazao je ovaj 27-godišnjak.

Inače, Duncan je porijeklom iz Gane, ali cijelu svoju karijeru igra u Italiji. Prošao je omladinske selekcije Intera, a još je nastupao za Livorno, Sampdoriju i Sassuolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi