"Ne znam šta su Džeki ponudili, ali pošto je tu, onda ponuda Romi nije bila zanimljiva"
Džekin transfer u Chelsea je i dalje top tema u Evropi, ali pravo je pitanje hoće li se on uistinu i dogoditi, pošto Roma ne popušta

Monchi govori o potencijalnom transferu

"Ne znam šta su Džeki ponudili, ali pošto je tu, onda ponuda Romi nije bila zanimljiva"

Edmir Škorić, foto: EPA

Sportski direktor Rome Monchi tvrdi da u klub nije stigla prava ponuda za Edina Džeku.

Posljednjih dana se uveliko piše o mogućem transferu Edinu Džeke u Chelsea, ali ako je suditi po posljednjim informacijama iz Rima i Londona - od toga nema ništa.

Roma nije prihvatila ponudu Chelseaja, pa je bh. reprezentativac i dalje u Rimu i pravo je pitanje hoće li se u narednih dva-tri dana išta promijeniti.

Monchi tvrdi da ponuda nije prava i ne obazire se na to da li je igrač dobio dobre uslove od Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Roma kao i svaki klub na svijetu sasluša ponude koje dolaze za igrače, ne samo za Edina, već za bilo kojeg drugog. Spremni smo ih saslušati, a onda odlučimo je li ona prava. Sada je Džeko ovdje, ostalo nije bitno, što znači da ponuda koja je stigla nije zanimljiva", kazao je Monchi, pa je dodao:

"Ne znam kakav je igraču ponuđen ugovor, pošto nisam agent. Govorim sada o Romi, ako postoji ponuda, razmotrićemo je i onda odlučiti. Sportski direktor treba da gleda na ekonomske i sportske aspekte. Ja sam direktor i moram oboje da uzmem u obzir, inače bih sutra otišao i potpisao Messija", dodao je Monchi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi