Jasna poruka selektora Austrije

"Neka Arnautović i sutra ide s Džekom na večeru, ali nakon naše pobjede"

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Press konferencija fudbalske reprezentacije Austrije održana je danas na Ernst Happel stadionu pred sutrašnji meč protiv bh. reprezentacije.

Selektor ekipe Austrije, Franco Foda, jasno je poručio da njegova ekipa mora sutra pobijediti, te da mu je drago da imaju sve u svojim rukama što se tiče plasmana dalje.

Također, pred kraj press konferencije odlučio je odgovoriti na zanimljivo pitanje za SportSport.ba o Marku Arnautoviću koji je bio na meti kritika austrijske javnosti nakon meča u Zenici. Arnautović je nakon poraza od BiH otišao s Džekom na večeru što se nikako nije svidjelo javnosti u Austriji.

Odlučili smo ga pitati kakva je trenutno atmosfera što se toga tiče, te da li se smirila situacija, a Foda nam se kroz smijeh dao veoma zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Oba igrača su odrasli ljudi i sutra mogu otići na večeru, ali po mogućnosti nakon naše pobjede", s osmijehom je prokomentarisao selektor Foda.

Top Komentari

Raikkonen
E seloktoru Flondra otići će opet "njiha" "dvojca" ali kada ga Džeko opet zabije. Je*aji ga Foda po ljestvici ste jači ali ipak će mo vas uzeti budi gurnosi
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti