Nekadašnji fudbaler Liverpoola stiže u Zvezdu

Le Tallec i Biševac u Zvezdi?

Nekadašnji fudbaler Liverpoola stiže u Zvezdu

Midhat Šljivak

Ekipa Crvene zvezde mogla bi u svoje redove dovesti nekadašnjeg fudbalera Liverpoola Anthonyja Le Talleca.

Kako navodi beogaradski Sport, vodeći tim srbijanskog prvenstva zainteresovana je za usluge 31-godišnjeg francuskog veznjaka, koji trenutno brani boje grčkog Atromitosa.

Le Tallec je čak sedam godina bio član slavnog Liverpoola. Međutim, za prvi tim je odigrao svega 17 utakmica, a većinu karijere je proveo po posudbama.

Pored ovog francuskog fudbalera, moguće pojačanje Zvezde je i dugogodišnji član Lyona, Milan Biševac.

"Izabrao ga je trener Božović, a nama preostaje da utanačimo saradnju. Vode se pregovori i ako uspijemo da dovedemo njega i Biševca za nas je ovaj prelazni rok završen što se tiče pojačanja", rekao je za Sport Blažo Raosavljević, sportski direktor beogradskog velikana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svkako velika imena u beogradskom timu, koji je profitirao prodajom Marka Grujića Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.