Nenad Bjelica i Dinamo ljuti na hrvatskog selektora Zlatka Dalića
Bjelica je otkrio kako se sedam mjeseci nije čuo s Dalićem i smatra da bi selektor Vatrenih morao malo više da razmišlja o igračima Dinama

Smatraju da premalo prati igrače Modrih

Nenad Bjelica i Dinamo ljuti na hrvatskog selektora Zlatka Dalića

Edmir Škorić

Trener Dinama Nenad Bjelica javno je prozvao hrvatskog selektora Zlatka Dalića.

Dinamo je počeo pripreme, a Bjelica se požalio na odnos koji Dalić ima prema prvaku Hrvatske.

"Nadam se da selektor prati naše utakmice i da u njegovoj bilježnici ima pokoje ime iz Dinama, da su naši dečki to svojim igrama već zaslužili. I Oršić i Petković recimo, vraća se sad Moro, Šunjić, Livaković... Imamo mi kandidata i materijala za reprezentaciju, vjerujem da će selektor Dalić nagraditi naše igrače pozivom", kazao je Bjelica, pa je dodao:

"Nažalost, u sedam mjeseci nisam razgovarao sa selektorom u vezi s igračima Dinama! Ali sad postoji šansa da se čujemo."

Na Maksimiru zamjere Daliću što rijetko dolazi na utakmice najboljeg hrvatskog tima.

Govorio je Bjelica i o mečevima s Plzenom u šesnaestinu finala Evropske lige.

"Viktoria je izuzetno iskusna momčad koja u svakom trenutku zna šta želi na terenu, nema nervoze, već je momčad cijelo vrijeme fokusirana na svoj cilj. Pojačali su se Česi, imaju dosta igrača starijih od 30 godina, igra im se temelji na dugim loptama na visokog centarfora i radi se o pragmatičnoj momčadi."

Inače, na početku priprema Dinamo ima 34 igrača:

Livaković, Zagorac, Horkaš, Josipović, Stojanović, Moharrami, Matel, Rrahmani, Perić, Theophile-Catherine, Franjić, Šutalo, Dilaver, Lešković, Leovac, Musa, Ademi, Gojak, Šunjić, Moro, Majer, Gjira, Hajrović, Kadzior, Olmo, Šitum, Oršić, Marin, Menalo, Budimir, Gavranović, Petković, R. Baturina i Ćuže.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi