Brutalne uvrede za Lalatovića na stadionu Partizana, on zatražio prekid meča

Domaći tim na kraju ubjedljivo slavio

Brutalne uvrede za Lalatovića na stadionu Partizana, on zatražio prekid meča

S. Mlaćo
Nenad Lalatović ponovo je u centru pažnje srbijanske sportske javnosti.

Bivši trener banjalučkog Borca koji se nije proslavio u Premijer ligi naše zemlje, vratio se u Radnički iz Niša, a jučer je njegov tim gostovao kod Partizana.

Bilo je 4:0 za Partizan, sasvim očekivano, a navijači domaćeg tima koristili su svaku priliku da vrijeđaju nekadašnjeg kapitena i trenera Crvene Zvezde.

Lalatović je često znao izjavama 'udariti' na Partizan,  pa je od prvog minuta bio meta navijača istog kluba.

Od samog izlaska na teren dobio je zvižduke, te salve psovki. Prema pisanju medija u Srbiji u jednom trenutku zatražio je i prekid meča od četvrtog sudije, jer su navijači Partizana žestoko vrijeđali pjesmama njegovu suprugu.

On je nakon meča kazao da nije očekivao da njegov tim može ugroziti Partizan, te da nisu bili standardni.

Oglasi

Prokomentarisao je i uvrede sa tribina.

“Ja njih ne čujem, to je postalo standardno. Vidio sam da imam tri žuta kartona, da mogu dobiti četvrti, pa da ne vodim ekipu protiv Kolubare. Što se tiče Grobara ja im ne zamjeram. Oni neka pjevaju šta hoće, oni su platili kartu“, dodao je Lalatović.

I pri izlasku sa terena cijeli stadion je vrijeđao Lalatovića, no on je ipak ostao miran. I u našoj zemlji bio je u centru pažnje, a nakon imenovanja za trenera Borca kazao je da želi vratiti titulu u Republiku Srpsku, dok je pri odlasku kazao da je imao želju da Borac vodi na njegovom stadionu i pred hiljadama navijača, a nikako na zamjenskim stadionima u potpuno drugačijoj atmosferi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički iz Niša je trenutno na 11. mjestu sa 16 osvojenih bodova. U posljednje četiri utakmice ovaj tim je upisao tri poraza i jednu pobjedu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi