Lalatović ne odustaje: Dajte barem dvije plate, dolaze praznici, lijepo je kad okitiš jelku...

Vojvodina u krizi

Lalatović ne odustaje: Dajte barem dvije plate, dolaze praznici, lijepo je kad okitiš jelku...

E. Škorić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović govorio je o vojvođanskom derbiju protiv Spartaka.

Još jednom je Lalatović, kao više puta u proteklo vrijeme, govorio o tome kako njegovi igrači ne dobijaju plate.

Lalatović je čestitao Dragoljubu Samardžiću na izboru za predsjednika kluba i dodao da se nada da će igrači, ali i svi zaposleni u klubu do četvrtka dobiti ono što im se duguje.

"Zaposlenima se duguju čak četiri plate. Ne moraju baš četiri ako nemaju, ali bar da daju dvije. Dolaze svi ovi praznici i uvijek je lijepo da okitiš jelku, da djetetu daš čokoladu, da mu napraviš lijepu večeru za Novu godinu. Ovo nisu samo moje riječi. Oni samo žele da im frižideri budu puni i da sa svojom djecom lijepo proslave praznike. Nadam se da će Samardžić uspjeti da obezbijedi sve to, da se dobiju ove pare što se duguju kako igračima, a pogotovo zaposlenima u klubu", rekao je Lalatović.

Lalatović ima ugovor do ljeta sa Vojvodinom, ali tvrdi da ne razmišlja o napuštanju kluba unatoč velikoj krizi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Što se same utakmice sa Spartakom tiče, a koja se igra sutra od 14 sati, Lalatović je rekao:

"Ne mogu da kažem da su oni favoriti, niti da smo mi jer u derbiju nikad nema favorita, pogotovo kad igraju Spartak i Vojvodina. Čeka nas teška utakmica, ali mi se nadamo povoljnom rezultatu i da ćemo se vratiti s pobjedom", rekao je Lalatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi