Lalatović izazvao haos u Novom Pazaru: Nisam dozvolio da mi psuje tatin sin kojeg znam

Njegov tim je poražen

Lalatović izazvao haos u Novom Pazaru: Nisam dozvolio da mi psuje tatin sin kojeg znam

S. Mlaćo

Vojvodina je poražena kod Novog Pazara sa 3:1.

Briljirao je posuđeni član Crvene Zvezde Luka Marković sa tri pogotka.

Trener gostiju, karizmatični Nenad Lalatović isključen je poslije 45 minuta. Sukobio se sa ljudima iz lože, a bilo je veoma vatreno. Riječi se nisu birale.

"Tokom svih 45 minuta trpeo sam uvrede iz lože Novog Pazara, posebno posle golova koje je naš rival postigao. Pošto nema publike na tribinama, naravno da sam to čuo, a posebno se isticao jedan čovek, tatin sin kojeg znam, a koji je sedeo u sa novopazarskim krem društvom", ističe Lalatović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kaže da je sugerisao sudijama da odstrane te ljude, no nisu ga poslušali.

"Upozorio sam na njegovo ponašanje četvrtog arbitra i delegata, ali su uvrede na moj račun bile nastavljene i odreagovao sam onako kako sam odreagovao. Nisam dozvolio da me psuje čovek koji misli da mu je sve dozvoljeno, jer puši tompus i nosi tamne naočare".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi