Lalatović: Novca imam, ne zavisim ni od koga, ali želim da se zna...

Odlučan da napusti klub

Lalatović: Novca imam, ne zavisim ni od koga, ali želim da se zna...

E. Škorić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović najavio je odlazak iz kluba, bez obzira što je nakon pobjede nad Zlatiborom novosadski tim opet sjeo na treće mjesto na tabeli.

Nakon tog meča, Lalatović je ponovo potvrdio svoju odluku da na kraju sezone napušta FK Vojvodina.

''Kada smo pali na to četvrto mjesto, kao da je bio smak svijeta, a mi izborili Evropu deset kola pred kraj. Nekome je to očigledno smetalo i ja sam rekao da ćemo se vratiti na treću poziciju, bio sam pun samopouzdanja. Apsolutno vjerujem u sebe kao trenera, vjerujem u svoje igrače najviše'', objašnjava Lalatović i dodaje:

''Rekao sam da me jedan dio uprave kluba neće, a da me jedan hoće. Mene gospodin Bajatović apsolutno želi u klubu''.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Želim da se zna da neću ostati u Vojvodini. Otići ću na kraju sezone. Imam novca, ne zavisim ni od koga. Želim da ostanem, ali neću ostati. Žao mi je što danas nije došla ova statistika ovdje, da vam sve pročitam šta sam uradio u Vojvodini. To niko neće uraditi 100 godina", jasan je Lalatović.

Top Komentari

2323
Pravac Borac kod Vicka
1 0
Medo-Brundo
Dobra ova mala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi