Lalatović objavio da odlazi: Neka dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim
Foto - Screenshot

Ne želi ostati u Vojvodini

Lalatović objavio da odlazi: Neka dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim

M. Šljivak

Kontroverzni srbijanski stručnjak Nenad Lalatović objavio je danas na press konferenciji kako napušta klupu Vojvodine po završetku sezone.

U emotivnom obraćanju Lalatović je 'naružio' rukovdostvo kluba iz Novog Sada i poručio im je da traže novog trenera na kraju sezone.

"Odlazim iz kluba na ljeto jer to uprava želi. Uvijek ću štiti svoje igrače, postao sam bolji trener i čovjek pored njih. Ove sekunde bih dao otkaz, jer ne zovu mene i 10 igrača kojima ističu ugovor. Neka svi znaju da od ljeta nisam trener Vojvodina pošto me ova uprava ne želi. Ne žele me jer pravim dobre rezultate, rekao je Lalatović i nastavio je:

"Ja ovdje neću ostati, ali borit ćemo se do kraja kao da se borimo za ostanak. Da oni ne bi brinuli za zdravje, ja neću ostati. Neka dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju. Nisam se spremao za ovo, vode me emocije i poručujem da ćemo zapušiti usta svima, a momci koji ostanu u klubu su to zaslužili zbog onog što su dali klubu", istakao je emotivni Lalatović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Lalatoviću je ovo drugi mandat na klupi Vojvodine. U klubu je od 2018. godine, a ranije je vodio Proleter, Voždvovac, Crvenu zvezdu, Čukarički .

Top Komentari

2323
Pravac Borac..taman ce izboriti Evropu ovim namjestenim utakmicama...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi