Nesuđeni trener Željezničara i navijači Partizana priredili pravi mali šou: Letjeli upaljači...

Tokom utakmice Partizan - Radnički

Nesuđeni trener Željezničara i navijači Partizana priredili pravi mali šou: Letjeli upaljači...

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša u ovim trenucima igraju susret srbijanske Superlige, a nakon prvog dijela gosti vode sa 1:0.

U centru pažnje u drugom dijelu prvog poluvremena bio je trener gostiju Nenad Lalatović koji je imao verbalni okršaj sa navijačima domaćeg tima.

Nakon pogotka njegove ekipe, kojeg je inače postigao Nermin Haskić, doletio je jedan upaljač sa tribina koji je možda i pogodio Lalatovića, a nakon toga se trener Radničkog žalio četvrtom sucu.

Ipak, to je bio samo početak problema za njega jer su navijači onda počeli da ga ozbiljno vrijeđaju, a njemu to naravno nije bilo pravo pa ih je nekoliko puta svojom reakcijom dodatno nervirao.

On je od tog trenutka glavni lik u svim pjesmama navijača Partizana koji ga vjerovatno do kraja meča neće popustiti.

Inače, dodajmo i to da se ime Lalatovića nedavno dovodilo u vezu i sa sarajevskim Željezničarom, ali od toga nije bilo ništa. Također, on je kao igrač bio član Crvene zvezde, a također ju je vodio i kao trener, pa odatle i potiče mržnja navijača Partizana prema njemu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Bilo bi fino kad bi napisali sta govore, kao da ih neko razumije...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi