Nenad Lalatović ipak ostaje trener Radničkog

Produžio ugovor

Nenad Lalatović ipak ostaje trener Radničkog

Srbijanski stručnjak Nenad Lalatović ostat će na klupi Radničkog do kraja sezone, potvrdio je klub iz Niša.

Iako je Lalatoviću ugovor sa Radničkim istekao na kraju jesenjeg dijela sezone, u dogovoru sa Upravom potpisao je novi ugovor do kraja sezone kako bi pomogao svom klubu da izbori kvalifikacije za Evropsku ligu.

Lalatović se dugo povezivao sa napuštanjem Radničkom, ali je na kraju uspio pronaći zajednički jezik sa prvim čovjekom niškog kluba Ivicom Tončevom i produžio saradnju.

Radnički je trenutno drugoplasirani tim na tabeli Superlige, a izborio je i učešće u četvrtfinalu Kupa Srbije. Lalatović je u nekim prethodnim izjavama za medije isticao da mu je pehar osvajača Kupa najveći motiv u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za one koji ne znaju, Nenad Lalatović je jedan od najkarizmatičnijih srbijanskih trenera koji je nedavno dospio u centar pažnje zbog žestoke svađe na press konferenciji po završetku utakmice protiv Napretka u Kruševcu.

Prošlog ljeta se Lalatović povezivao i sa preuzimanjem Željezničara, ali je na kraju taj posao propao i postao je trener Radničkog iz Niša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi