Neuer ponovo progovorio o odnosu s Ter Stegenom: "To nije ništa novo"

Veliki rivali

Neuer ponovo progovorio o odnosu s Ter Stegenom: "To nije ništa novo"

E. Čaušević

Marc-Andre ter Stegen i Manuel Neuer nisu baš u najboljim odnosima što je već odavno jasno.

Ter Stegen je prošlog mjeseca izjavio da vjeruje da zaslužuje mjesto prvog golmana u reprezentaciji Njemačke koje godinama čuva Neuer. To nije baš naišlo na dobre reakcije Neuera, ali i Bayerna.

Iz minhenskog kluba su poručili da neće dopustiti niti jednom igraču Bayerna da igra za reprezentaciju ukoliko Neuer ne bude prvi golman što je bio šok za sve.

Neuer je ostao i dalje prvi izbor Joachima Lowa, a Ter Stegen je i dalje opcija za prijateljske utakmice. Golman Bayerna izjavio je da je rivalstvo s Ter Stegenom uvijek postojalo i da to za njega nije ništa novo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Moje rivalstvo s Ter Stegenom je uvijek postojalo i to nije novina. Uvijek sam bio spreman da odbranim mjesto prvog golmana svoje reprezentacije", poručio je Neuer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi