'Neviđena' utakmica u Srbiji: Magla u prvom planu, publika mogla samo nagađati šta se dešava

Kao nekada u Zenici...

'Neviđena' utakmica u Srbiji: Magla u prvom planu, publika mogla samo nagađati šta se dešava

Fudbaleri Voždovca pobijedili su danas u gostima Javor sa 2:1 u ovkiru srbijanske Superlige, a utakmica je bila neviđena. 

Neviđena u bukvalnom smislu jer igrači u drugom poluvremenu nisu vidjeli jedni druge od magle.

Ipak, meč je nekako priveden kraju iako su uslovi bili na granici regularnih. Gosti su slavili golovima Stanisavljevića i Gjorgijevskog, dok je za domaće jedini gol postigao Petković.

Fudbalski klub Voždovac se na Twitter proflu našalio na račun ove utakmice i to sve zbog magle koja je pravila velike probleme fudbalerima.

Tako je objavljeno nekoliko snimaka, a na jednom se između ostalog vidi kako golman ispucava gol aut, a lopta odlazi ko zna gdje...

Pogledajte i sami kako je to izgledalo danas na stadionu Ivanjica:

Promo

Top Komentari

eye of the tiger
To je ta takozvana Linglong liga hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti