Nevjerica u Ligi nacija: U šta je gledao pomoćni sudija?
Nakon sve većih grešaka sudija uvođenje VAR-a se itekako mora razmotriti. Ovakvim greškama se niko ne raduje i sigurno će se o ovom pogotku pričati dosta dugo

Gol rukom priznat

Nevjerica u Ligi nacija: U šta je gledao pomoćni sudija?

Midhat Šljivak

Baktiyor Zainutdinov postigao je večeras gol za vodstvo selekcije Kazahstana protiv Latvije, ali njegov gol nije smio biti priznat.

Ovaj 20-godišnji fudbaler postigao je gol rukom, a iako su na terenu čak petorica sudija, niko nije vidio da je lopta ubačena rukom iza linije.

Najveću grešku je napravio jedan od pomoćnika koji je stajao na nekoliko metara od dešavanja i nevjerovatno je kako nije vidio da je bilo igranja rukom.

Očigledno je VAR neophodan...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti