Nevjerovatna objava Benfice o Ronaldu: Jedna greška je bila potrebna da se uništi dječački san
(Foto: EPA)

Poslali poruku roditeljima

Nevjerovatna objava Benfice o Ronaldu: Jedna greška je bila potrebna da se uništi dječački san

M. Šljivak

Dolores Aveiro, majka zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda, izjavila je nedavno kako je njen sin u mladosti bio veliki navijač Benfice.

Cristiano je odrastao u akademiji lisabonskog Sportinga, velikog Benficinog rivala, ali mu činjenica da je obukao dres rivala nije smetala.

Ronaldo je svjetsku karijeru izgradio u Sportingu i sigurno da ovom timu itekako može biti zahvalan na svemu što je za njega napravljeno.

Ipak, činjenica da je kao dječak navijao za Benficu navela je ovaj tim da napravi posebnu poruku za CR-a kojim su poručili:

"Samo je jedna greška bila potrebna da se uništi dječački san", a zatim su pozvali roditelje da svoju djecu od prvog dana učlane u klub kako se greška ne bi ponovila.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Kreativno, nema šta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi