Golmanu nije preostalo ništa drugo nego da uhvati loptu: Neymar je izveo najgori penal u karijeri

Mislio je ispasti šmeker, ali...

Golmanu nije preostalo ništa drugo nego da uhvati loptu: Neymar je izveo najgori penal u karijeri

E. Ganibegović

PSG je sinoć s 3:1 poražen kod Nantesa.

Domaća ekipa već nakon prvih 45 minuta vodila je s 3:0, Neymar je vratio nadu gostima u 46. minuti, ali više od toga PSG nije mogao.

Sredinom drugog dijela utakmice Neymar je imao šansu da unese dodatni nemir u domaću ekipu i vrati neizvijesnost ovoj utakmici, ali nije uspio.

Dosuđen je penal za PSG, Brazilac je uzeo loptu ispred Messija koji je promašio u duelu s Real Madridom u utorak u Ligi prvaka, ali ni on se nije proslavio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Izveo je najgori penal u karijeri, a golmanu Nantesa nije preostalo ništa drugo nego da mu uhvati živu loptu i spasi svoj klub.

Inače, golman Nantesa Alban Lafont proglašen je i za igrača utakmice, poslije nekoliko sjajnih odbrana kojima je sačuvao prednost i tri boda svom timu.

Top Komentari

Mele
Mali umisljeni p. edercic, mislio se igrati sa golmanom, volim sto je promasio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije