Neymar: Ne želim više biti kapiten Brazila

Poručio nakon utakmice

Neymar: Ne želim više biti kapiten Brazila

Teme:

Fudbaleri Brazila sinoć su postali olimpijski prvaci po prvi put u historiji.

Iako na početku turnira nije djelovalo da se Brazilci spremni za trofej, iz meča u meč su igrali sve bolje te su na kraju sasvim zasluženo slavili.

Junak pobjede bio je Neymar koji je poručio da je teško naći riječi oduševljenja.

"Uh, teško je naći riječi... hvala Bogu, mojoj porodici, saigračima, nakon svih teških trenutaka. Kritikovali su nas, a mi smo odgovarali igrom na terenu. Kao što uvijek radimo", rekao je Neymar i dodao da više ne želi biti kapiten reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"To je to, više ne želim biti kapiten Brazila! Ne, nije to zbog pritiska, to samo mediji govore. Ali, kao šampion ostavljam traku, bila mi je velika čast nositi je, ali selektor Tite sada može izabrati drugog kapitena", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi