Neymar: Nisam osjećao noge, mogao sam ostati invalid

Prisjetio se najtežeg trenutka u karijeri

Neymar: Nisam osjećao noge, mogao sam ostati invalid

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar je u intervjuu za DAZN govorio o najtežem trenutku u karijeri.

Napadač PSG-a prisjetio se kada ga je Juan Camilo Zuniga iz Kolumbije nezgodno udario tokom meča četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

“Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mojoj karijeri. Uništio mi je san da igram do kraja Svjetskog prvenstva. Kad sam povrijedio leđa, Marcelo mi je pokušao pomoći da ustanem, ali nisam mogao ništa učiniti. Rekao sam mu da ne osjećam ništa, a onda su me odvezli u bolnicu. Nisam mogao pomaknuti noge, počeo sam plakati. Doktor mi je rekao da sam skoro mogao postati invalid da me udario dva centimetra niže", rekao je Neymar.

Bez Neymara je Brazil uspio doći do polufinala, a onda je uslijedio katastrofalan poraz od Njemačke rezultatom 7:1.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kasnije je Njemačka u finalu pobijedila Argentinu s 1:0 golom Marija Gotzea u 113. minuti.

Top Komentari

Zoilomas
Nemoram ningledati video, prica o trenutku kad mu je onaj letece koljeno u krsta zabio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi