NFSBiH se zahvalio publici: U svijet ste poslali lijepu sliku o našoj državi
Svojim ponašanjem prije, za vrijeme i nakon utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državna reprezentacija

Predivan ambijent na Grbavici

NFSBiH se zahvalio publici: U svijet ste poslali lijepu sliku o našoj državi

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u zaista prelijepom ambijentu stadiona Grbavica savladala Sjevernu Irsku sa 2:0.

Odlično ispunjene tribine i navijanje bez ijednog incidenta, uz lijepu koreografiju na početku utakmice, bili su povodi NFSBiH da uputi javnu zahvalnicu svim koji su prisustvovali utakmici i svjedočili još jednoj pobjedi Zmajeva.

"Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine upućuje iskrenu zahvalnost svim navijačima koji su sinoć na utakmici protiv Sjeverne Irske bili naš dvanaesti igrač, oni koji su svojim fer i nadasve sportskim navijanjem donijeli prevaga na našu stranu.

Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren, što je bio dodatni motiv našim momcima koji su ostavili i zadnji atom snage na terenu za veliku i značajnu pobjedu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Svojim ponašanjem prije, za vrijeme i nakon utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državna reprezentacija, a koreografijom na tribinama su poslali veoma lijepu sliku u svijet o našoj državi", poruka je NFSBiH.

Top Komentari

MirzaBarucic
Stvarno je bilo milina gledati i slusati. Isto tako bi bilo fer kad bi N/FSBIH poslao zahvalnicu fudbalskom savezu S. Irske zbog primjerenog ponasanja njihovih navijaca. Stvarno su me odusevili.
64 1
stopkrkanima
Ne znam sta se to culo toliko osim bosna je sampion fanatikosi predaleko iako ih je bilo puno. Sudiju su gadjali nakon ponistenog ofsajda samo covjek trcao pa nisu uspjeli. Jedino koreografija na pocetku za pohvalu.
15 35

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti