Ni Allegri nije mogao izbjeći pitanje o Džeki i Chelseaju
Nakon utakmice protiv Caglarija novinare je zanimalo šta trener Juventusa misli o Džekinom eventualnom transferu u londonski klub

"Pustite nas da 'ganjamo' Napoli"

Ni Allegri nije mogao izbjeći pitanje o Džeki i Chelseaju

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Juventusa sinoć su na domaćem terenu pobijedili Caglari (1:0) u posljednjem meču 21. kola italijanske Serije A.

Stara dama je do nova tri boda stigla teže od očekivanog, a junak susreta bio je Douglas Costa koji je postigao jedini gol. Trener domaćeg tima Massimiliano Allegri nakon meča izjavio je da je njegov tim bio umoran što se posebno moglo vidjeti u finišu susreta.

"Bili smo pomalo umorni posebno pred kraj utakmice. Više umorni nego zabrinuti za rezultat. Imali smo cilj da pobijedimo i to smo ostvarili. To je najvažnije jer smo zadržali korak za Napolijem. Sada imamo malo odmora i odmah se okrećemo narednim izazovima", rekao je Allegri.

U Italiji je ovih dana u centru pažnje Edin Džeko koji će prema svemu sudeći napustiti Romu i karijeru će nastaviti u dresu Chelseaja. Naravno, Allegri nije mogao izbjeći pitanje o tome šta misli o eventualnom transferu bh. napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin Džeko ide u Chelsea? Ne znam, pustite nas da 'ganjamo' Napoli i ostavimo ostale iza nas", kratko je izjavio trener Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haris
Novinari. Majstori za postavljanje glupih pitanja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi