Begovićeva žena oduševila navijače Evertona fotografijom na Instagramu

Čak je i konj u bojama ovog kluba

Begovićeva žena oduševila navijače Evertona fotografijom na Instagramu

E. Čaušević

Iskusni bh. golman Asmir Begović od jučer je i zvanično novi član Evertona.

Begović je nakon odlične sezone odlučio da napusti Bournemouth jer ovaj klub nije uspio da izbori povratak u Premiership, te je donio odluku da svoju karijeru nastavi u Evertonu.

Ovaj 34-godišnji Trebinjac se povezivao s nekoliko klubova iz Serije A, ali se na kraju odlučio za ostanak u Engleskoj nakon što je stigla ponuda Evertona.

Begović u Everton dolazi kao rezerva Jordanu Pickfordu, ali je nakon potpisa ugovora jasno poručio da je stigao na Goodison kako bi se borio za mjesto u početnoj postavi.

Bh. golman je s Evertonom potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost da se saradnja produži na još jednu sezonu.

U centru pažnje nakon toga našla se supruga bh. golmana Nicolle koja je na zanimljiv način proslavila odlazak svog supruga u Everton.

Oglasi

Nicolle je objavila sjajnu fotografiju na Instagramu u dresu Evertona, te je i svog konja obilježila u bojama kluba s Goodisona.

"Početak novog poglavnja za Asmira odlaskom u Everton. Jerry i ja smo odlučili da se obučemo u tu čast i imali smo malo zabave na suncu", napisala je Nicolle uz nekoliko fotografija i video.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je ponikao u Portsmouthu, a još je branio za La Louviere, Macclesfield, Yeovil Town, Ipswich, Stoke, Chelsea i Qarabag te Milan.

Za bh. reprezentaciju upisao je 63 nastupa, ali već neko vrijeme nije član Zmajeva s kojima je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Top Komentari

SamoVelezMostar
Jedino dzeko ozenio bosanku svi drugi nasi reprezentativci izgleda da su stidni bit bosanci
5 4
velezovac
Njihahahahahah
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi