Nije kraj čudesnim transferima Juventusa
Velika je mogućnost da se u Torinu obavi barem još jedan ogroman transfer ovog ljeta (Foto: EPA)

Vraća se Paul Pogba?

Nije kraj čudesnim transferima Juventusa

Midhat Šljivak

Dovođenjem Cristiana Ronalda torinski Juventus napravio je veliku stvar, ali čini se kako rukovodstvo Stare dame nije završilo sa nevjerovatnim transferima ovog ljeta.

Kako navodi Tuttsport iz izvora bliskih torinskom klubu, novi član Stare dame mogao bi postati i reprezentativac Francuske Paul Pogba.

Iako je prije samo dvije godine napustio Bianconere i otišao u Manchester United za 105 miliona eura, navodno je Pogba umoran od Old Trafforda i načina rada Josea Mourinha i izrazio je želju za odlaskom.

Želja je povratak u Juventus. Pogba je u redovima italijanskog prvaka stekao ime i promovisao se u jednog od najboljih veznjaka Evrope i ne čudi što ponovo želi nazad.

Njegov dolazak nije nerealan. Agent Mino Raiola koji ga zastupa je u odličnim odnosima sa rukovodstvom Juventusa i navodno im je ponudio njegove usluge proteklih dana.

Da li će se na kraju Pogba vratiti u Juventus vidjećemo do kraja prelaznog roka, ali sigurno da Stara dama ima mogućnosti da napravi još poneli veliki transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pegazus
PA dobro. Ronaldo se sam već isplatio. Prodano je preko milion dresova do sada, što je više od 100 miliona eura. Juve mora prodati nekoliko igrača zbog pravila FFP-a, a ako dovedu i Pogbu, možda dobiju i koju sankciju, jer već su doveli 6 igrača ovo ljeto, a prodali još nisu nikog. Ako Pogba to želi, zaista, postoje mehanizmi da se vrati. Ali bilo bi teško.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi