Nike ponovo oduševio: Treća garnitura dresova Rome je nešto o čemu će se dugo pričati

Navijači Rome prezadovoljni

Nike ponovo oduševio: Treća garnitura dresova Rome je nešto o čemu će se dugo pričati

Endin Čaušević
Teme:

Pripreme za novu sezonu već lagano počinju, a u centru pažnje nalaze se dresovi u kojima će klubovi igrati naredne sezone.

Već se otprilike zna kako će izgledati prve garniture dresova mnogih evropskih klubova, no u javnost su "procurile" i fotografije ostalih garnitura, a u centru pažnje nalazi se treći dres Rome.

Nike je za narednu sezonu spremio odličan dizajn što se tiče dresova rimskog kluba, ali je navijače posebno oduševio rezervni dres.

Na njemu dominira crna boja i izgleda zaista moćno. Navijači Rome su poručili da se nadaju da će njihov tim igrati što više utakmica u ovoj garnituri dresova naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fotografija SPORTbible.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Popaye
izgleda ko kopija kopije sa pijace
0 4
Turgut2
Pihh ništa grdje ne vidjoh
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti