Roma pronašla zamjenu za Edina Džeku?

Obnovljen interes za Argentinca

Roma pronašla zamjenu za Edina Džeku?

Sve se više špekuliše o budućnosti Edina Džeke u Romi. Bh. napadač je pod ugovorom sa Romom do ljeta 2020. godine, ali ne bi čudilo da Olmpico napusti već narednog.

U jeku špekulacija o ponudama i potencijalnim transferima Edina Džeke, italijanski mediji sve više pišu o njegovoj mogućoj zamjeni u Romi.

Sada se pojavilo ime napadača Boce Juniors Daria Banedetta. U utorak je u posjeti Romi bio sportski direktor Boce Nicolas Burdisso koji je sa čelnicima Vučice razgovarao o mogućim transferima - u oba smjera. Upravo u tim razgovorima se, navodno, pojavilo ime Darija Benedetta.

Tako je Roma, čini se, obnovila Interes za Benedetta kojem je "prilazila" i 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dario Benedetto je imao trnovit put do uspjeha koji je došao preko Meksika i tamošnjih Tijuane i Americe. 2016. godine se vratio u Argentinu i potpisao za Bocu, ali je napredak njegove karijere itekako usporila teška povreda ligamenata koljena u novembru 2017.

Ipak, u argentinskoj fudbalskoj javnosti vlada mišljenje da 28-godišnji Benedetto još uvijek može ostvariti veliki transfer u Evropu. Možda to baš bude Roma...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

monster
Sad dzeko kriv sto ekipa ne funkcioniše, najbolje igrace prodali vezni red i ne postoji pa dzeko mora sam ici po loptu nazad i normalno da se umori brzo.
5 0
zaki84
a zamjena je Samo takva ... u pm nikad cuo....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi