Nikić: Guramo loptu tri puta s linije u gol, a ne možemo da uguramo

Bratstvo izgubilo od Zvijezde

Nikić: Guramo loptu tri puta s linije u gol, a ne možemo da uguramo

A. Čaušević

U lokalnom derbiju Zvijezda je u Gradačcu pobijedila Bratstvo s minimalnih 1:0. 

Gosti iz Gračanice su odigrali jedan dobar meč, imali su niz dobrih prilika, ali su na kraju domaći bili ti koji su se radovali.

"Poslije svih šansi rekao sam da ćemo izgubiti ovu utakmicu. Ne mogu da se sjetim i jednu šutnuli u gol, čini mi se da su imali jedan šut sa 40 metara. Gol nisam ni vidio, bio sam daleko, ali u fdubalu je to tako. Vidjeli ste šta mi nismo pretvorili u gol", rekao je Nikola Nikić poslije utakmice za SportSport.ba.

"Iz jedne šanse smo sa tri puta gurali, ne možemo da uguramo. Sad nam se to vratilo. Nažalost vratilo nam se gdje smo mogli da odigramo. Ne mogu reći ništa momcima, fudbal je surov i nemilosrdan. Čovjek nam je dao gol sa ne znam sad je li bilo 40 metara, mislim da je naš golman mislio da lopta ide van", dodao je karizmatični trener.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imamo veliki problem s fulanjem zicera, ne znam, zabijemo gol sa 40 metara s lijeve strane lijevom nogom, ne znam je li centrirao, a mi ne možemo da damo s jednog metra", poručio je Nikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti